SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İkametlerini aldıramayan mağdurların imdadına ‘Nüfus’ yetişiyor!

Bu haber 26 Mart 2021 - 10:12 'de eklendi.

İKAMETİNİ bulunduğu yere aldırma imkanı olmayan veya şartlardan dolayı aldıramayan vatandaşların imdadına Torbalı Nüfus Müdürlüğü ekipleri yetişiyor. Hasta, yatalak veya yaşlılığı sebebiyle ikametlerini bulunduğu yere aldıramayan vatandaşların ayağına kadar giden nufüs memurları, gerekli başvurularını alarak işlemlerini hemen gerçekleştiriyor.

DEVLET, YALNIZ BIRAKMIYOR!

TORBALI Nüfus Müdürlüğü yetkilileri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Torbalı’da ikameti olmadığı için ialç tedarik edemeyen, sosyal yardımlardan faydalanamayan veya hastanede muayene olamayan hasta ve yaşlılarımızın ayağına kadar giderek işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu sayede, mağdur durumda olan vatandaşlarımızın en büyük sıkıntılarından birini çözüme kavuşturuyoruz. Devletimiz daima vatandaşlarımızın yanındadır” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.