SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İhtiyaç sahiplerinin kapısına kadar gidiyor

Bu haber 04 Ocak 2022 - 4:09 'de eklendi.

Torbalı’da kısa bir süre önce kurulan ve faaliyetleri ile Türkiye’ye örnek olan Birlik Beraberlik Federasyonu Torbalı Temsilciği, ilçede başlattığı yardım kampanyasına devam ediyor.

BAŞKANLIĞINI İbrahim Demir’in yaptığı kuruluş, Torbalı’da Askıda Meyve-Sebze Kampanyası başlatarak adını tüm Türkiye’ye duyurmuştu. Dernek şimdi de ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek, market ihtiyaçlarını kapısına kadar bırakıyor. Kampanya ilçe halkından da büyük destek görüyor.

HAYIRSEVER VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

BİRÇOK hayırsever vatandaşın kampanyaya destek verdiğini belirten İbrahim Demir, “Askıda Meyve-Sebze kampanyamız büyük destek görmeye devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımızın da destekleri ile kampanyamızı daha büyüttük. Şimdi de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek market ihtiyaçlarını kapılarına kadar bırakıyoruz. Kampanyamıza destek veren Torbalılı hayırsever esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

“AŞIMIZI BÖLÜŞECEĞİZ”

DERNEK olarak sosyal yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini belirten Demir, “Kış koşulları ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar bizleri böyle bir kampanya başlatmaya sev etti. Bizler yardımsever bir milletiz. Zor günde aşımızı komşumuzla bölüşürüz. Allah’ın izni, yardımsever vatandaşlarımızın da destekleri ile bu zor günleri el birliği ile atlatacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.