SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İhsan Hoca’dan yürekleri ısıtan çalışma

Bu haber 28 Mart 2023 - 22:48 'de eklendi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi nedeniyle başlatılan depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için yardım toplama çalışmaları hala devam ediyor. Bu çalışmalardan birisi de Torbalı’nın sevilen eğitimcilerinden biri olan İhsan Ergin tarafından yürütülüyor

PANDEMİ döneminde “Rafta Kitap “ kampanyası ile dezavantajlı öğrencilere yönelik çalışmalar yapan İhsan Ergin Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara sebep olan deprem felaketinin yaralarını sarma çalışmalarında da faydalı olmaya devam ediyor. Torbalı’da gerek bölgede kalan gerekse ilçemize göç eden depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için büyük bir hassasiyetle çeşitli kampanyalar yürütülmeye devam ediliyor. Bu çalışmalardan bir tanesi de ilçenin sevilen eğitimcilerinden birisi olan İhsan Ergin tarafından gerçekleştiriliyor. Depremin ilk günlerinde Psikososyal Destek çalışmaları için gönüllü olarak Malatya’ya giden, sonrasında da çoğunlukla ilçemize göç eden depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında ilçe halkından destek toplamaya devam eden Ergin, deprem bölgesindeki ihtiyaçlara da gücü yettiğince cevap olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

“UMARIM Kİ ÇABAMIZ TEŞVİK EDİCİ ROL OYNAR”

FELAKETİ yaşayan insanlardan bir kısmı Torbalı’ya göç ederek barınacak yer bulmuş olsalar da ev eşyası ve erzak gibi ihtiyaçları hali hazırda devam ediyor. Torbalı Belediyesi ve ilçede bulunan siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle ilçemize gelen insanların ihtiyaçlarının önemli bir bölüğü karşılanmaya devam etse de Ergin’in kendi çabalarıyla yürüttüğü çalışmalar da yürekleri ısıtmaya ve ihtiyaçların çözümüne katkı sağlamaya devam ediyor. Konuya ilişkin Genel Yayın Yönetmenimiz Sinan Tekdemir ile konuşan Ergin, “Aslında bu tarz şeylerin konuşulmasını çok doğru bulmuyorum. Çünkü belli bir süre sonra iş ne yazık ki şova dönüşüyor ama depremzede yurttaşlarımızın ihtiyaçları hala devam ediyor. Bu noktada umarım çabamız özendirici ve teşvik edici bir rol oynar ve bu felaketin açtığı yaraları sarmayı başarırız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.