SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İftara yetişemeyenlere kumanya dağıttılar

Bu haber 27 Mart 2023 - 0:12 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Gençlik Kolları örnek bir projeye daha imza attılar. “İftara 5 kala” sloganıyla sahaya inen AK Gençler, iftar vaktinde evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları dağıttı.

PROJEYE vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Büyük takdir toplayan AK Parti Gençlik Kolları, bu çalışması ile yürekleri ısıttı.

“HER ZAMAN SAHADAYIZ”

TORBALI’DAKİ en güçlü gençlik yapılanmasına sahip olduklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Uğuz, “Torbalı’da en fazla genç üyesi olan bir teşkilat olarak her zaman sahadayız. Özellikle sosyal sorumluluk projelerinde, saha çalışmalarında genç üyelerimiz oldukça aktif.

BUGÜN DE iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza hazırladığımız kumanyaları dağıttık. Çok güzel geri dönüşler aldık. AK Parti Gençlik Kolları olarak örnek çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.