SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İdris Ortakaya yeniden Siverekliler’in başkanı seçildi

Bu haber 24 Ağustos 2023 - 11:18 'de eklendi.

Torbalı’nın en aktif hemşehri derneklerinden olan Torbalı Siverekliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

GENEL kurulda üyelerin oy birliği ile tek liste çıktı. Mevcut Başkan İdris Ortakaya başkanlığında tek liste genel kurula giden Siverekliler Derneği bir kez daha Ortakaya’yı başkan seçti.

GENEL kurulda Emin Karaman Başkanvekilliğine, Yakup Şimşek de Genel Sekreterliğe seçildi. Bir kez daha Torbalı Siverekliler Derneği Başkanı seçilen İdris Ortakaya, üyelerine teşekkür etti.

ORTAKAYA’DA SİVEREKLİLERE TEŞEKKÜR

ORTAKAYA, “Torbalı Siverekliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bugüne kadar başarılı çalışmalara imza attık. Üyelerimizle beraber, yönetim kurulumuzla beraber birçok başarıya imza attık. Bugün de genel kurulumuzu gerçekleştiriyoruz. Şahsıma duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek nedeniyle tüm üyelerimize, tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemimiz başta ilçemiz olmak üzere, derneğimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.