SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Husumetlisinin evine, 5 firmadan 6 bin liralık yemek siparişi verdi!

Bu haber 27 Haziran 2022 - 23:53 'de eklendi.

Torbalı’da kimliği belirsiz şahıs, kavgalı olduğu kişinin adresine 6 bin liralık yemek sipariş edip, onu zorda bıraktırmak istedi

5 farklı firmanın kuryeleri ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Çapak’ta sipariş edilen evde bir araya geldi. Şaşkın kuryeler teslim edilmesi gereken adresin doğru olmadığını öğrenince çalıştığı firmalarına geri döndüler.

TELEFON İSTANBUL’DAN EDİLMİŞ

Olay, önceki gün Torbalı’ya 10 kilometre uzaklıktaki Çapak Mahallesi’nde gerçekleşti. Mahallede yaşayan bir kişinin husumetlisi olduğu öne sürülen ve İstanbul’da ikamet eden kimliği belirsiz şahıs, ilçenin önde gelen paket servis yapan firmalarını arayıp sipariş verdi. 6 farklı firmadan yaklaşık 6 bin lira değerinde çeşitli yemek siparişi verdi. Firmalar, siparişleri hazırladıktan sonra kuryelerle yola çıkardı.

FİRMA SAHİPLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Çapak’taki konutun önünde bir araya gelen motosikletli kuryeler önce şaşırdı, ardından siparişi teslim etmek için kapının zilini çaldı. Kapıyı açan ev sahibi böyle bir siparişinin olmadığını söyleyince, kuryeler paketlerle birlikte geri döndüler. İşyeri sahipleri ise duruma isyan etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.