SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hükümet Caddesi’ne konulan dubaların amacı ne?

Bu haber 28 Ocak 2021 - 0:08 'de eklendi.

YOL kenarına konulan dubalar, Torbalı halkına zulüm oldu. Hükümet Caddesi’nin tek yön olması için yapılan başvuru kabul edilmeyince, Torbalı Belediyesi tarafından yol kenarına dubalar konuldu. Ancak caddenin virajlı kısmı dar olduğu için bu noktadan yan yana iki araç geçemiyor. Söz konusu caddede sık sık çift yönlü trafik sıkışıklıkları yaşanıyor. Bu durumdan adeta bıkan Torbalı halkı, dubaların sökülmesini istiyor.

TEK YÖN BAŞVURUSU YAPILMIŞTI

HÜKÜMET Caddesi’nde tek yönlü trafik akışı sağlanması için UKOME’ye başvuruda bulunulmuştu. Bu başvuru UKOME tarafından ret edilince caddeye araç parkının önlenmesi için duba konuldu. Ancak dubalar o kadar geniş açı ile konuldu ki, zaten dar olan yolu daha da daralttı ve çift yönlü araç trafiğine imkansız hale getirdi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.