SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hizmetlerimizin merkezinde gençlerimiz olacak

Bu haber 06 Şubat 2024 - 0:11 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, Muratbey Mahallesi’nde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi. Çağlar, “Gençlerimiz Torbalı için projeler üretecek, hizmetlerimizin merkezinde gençlerimiz olacak” dedi

TORBALI’DA ilk defa oy kullanacak olan gençler, Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar ile bir araya geldiler. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük ve AK Parti Torbalı Gençlik Kolları Başkanı Enes Uğuz’un da katıldığı toplantıya gençlerin ilgisi de yoğun oldu. Toplantıda konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Uğuz, “Bugün burada gençlerimiz ve belediye başkan adayımız sayın Özgür Erman Çağlar ile bir aradayız. Sayın başkanım Torbalılı gençler tüm enerjisiyle, tüm heyecanıyla yanınızda. Gençliğin rüzgarı ile 31 Mart akşamı kazanan Cumhur İttifakı ve gençlerimiz olacak” dedi. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “Gençlerimize inanıyoruz, gençlerimize güveniyoruz. Bu seçimde en büyük desteği gençlerimizden alacağımıza da inanıyoruz. Çünkü Belediye Başkan Adayımız sayın Özgür Erman Çağlar gençlerin ağabeyi olarak biliniyor. Bugüne kadar her zaman gençlerimizin yanında oldu. 31 Mart’tan sonra da öyle olacak” dedi.

“TORBALI’MIZI GENÇLERİMİZLE YÖNETECEĞİZ”

TORBALILI gençlerin önemli bir potansiyele sahip olduklarını ifade eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “Gençlerimizle aramızda siyasetin dışında farklı bir gönül bağı var. Ben gençlerimizi çok seviyorum, onlara çok güveniyorum. Gençlerimiz belediyecilik hizmetlerimizin de merkezinde olacaklar. Beraber Torbalı için projeler üreteceğiz. Gençlerimizin talepleri, istekleri, ihtiyaçları doğrultusunda kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleştireceğiz, spor etkinlikleri düzenleyeceğiz, sosyal etkinliklerde bir araya geleceğiz. Hep beraber kariyer ve gelecek planlamaları yapacağız. Torbalı, bu genç potansiyeli ile geleceğe umutla bakıyor. Gençlerimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, biz de gençlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Hep bir ağabey-kardeş ilişkimiz oldu. 31 Mart’tan sonra da gençlerimizin sadece başkanı değil, ağabeyleri olacağım. Ben sizlere güveniyorum, siz de bana güvenin, daha önce başardık, hep beraber yine başaracağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.