SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hızlı ve Öfkeli 9 bugün vizyona girdi

Bu haber 01 Temmuz 2021 - 20:11 'de eklendi.

Korona virüsü sürecinde büyük bir krize giren sinema salonları aylar sonra kapılarını açıyor. Torbalı Kipa’da hizmet veren Vizyon Sineması’nda gösterime giren ilk film Hızlı ve Öfkeli 9 olacak

Korona virüsü tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, ‘üçüncü etap’ normalleşme kararlarının ardından kapılarını açıyor. Torbalı Kipa’da vizyona giren ilk film Hızlı ve Öfkeli 9 olacak. Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filmi pandemi süresinde en çok hasılat elde eden film oldu. Hızlı ve Öfkeli 9, geçtiğimiz ay Avrupa ve Asya’da bazı ülkelerde vizyona girdi. Birkaç gün önce de Amerika’da vizyona girdi. Şimdi de ülkemizde vizyona girecek. Kipa içerisindeki sinema salonunda Cuma (bugün) gösterime girecek olan filmin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

PANDEMİ SIRASINDA EN ÇOK HASILAT ELDE EDEN FİLM OLDU

Hızlı ve Öfkeli 9’un 25 Haziran’da vizyona girmesi ile film, Kuzey Amerika’da pandemi sırasında en çok hasılat elde eden film oldu. 70 milyon dolar hasılat elde eden film, rekorun önceki sahibi Godzilla vs. Kong’dan birinciliği aldı. Godzilla vs. Kong’un rekoru da 48.5 milyon dolardı. Amerika için normal zamanda hasılat rekoru ise 177 milyon dolar ile Star Wars: The Rise of Skywalker’ındı. Hızlı ve Öfkeli 9, şu ana kadar küresel olarak 400 milyon doların üzerinde gelir elde etti. Hızlı ve Öfekli 9, Türkiye’de 2 Temmuz’da sinemaların açılması ile birlikte vizyona girecek. Şu anda sinemalar online olarak bilet satışı yapıyor.

FİLMİN KONUSU

Hızlı ve Öfkeli 9, geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek için zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan terk edilmiş kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır. Ekibi ile yeniden bir araya gelen Dom, kardeşinin lideri olduğu dünyayı yıkacak olan planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.