SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hızlı, güvenli ve işinde uzman taşımacılık firması

Bu haber 07 Şubat 2023 - 1:18 'de eklendi.

Çetin Nakliyat ve Evden Eve Taşımacılık, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet, uzman kadrosu, sigortalı, ambalajlı, asansörlü, marangozlu şehir içi ve şehirlerarası güvenliği taşımacılığın markası haline geldi.

FİRMA, nakliyat alanında daha iyi hizmet vermek için uzman ekip ve evden eve nakliye için tasarlanan araçlarıyla Torbalı’da en iyi hizmeti sunuyor. Hizmet kalitesini her geçen gün arttıran Çetin Evden Eve Taşımacılık’ın sahibi Çetin Aküzüm, “Sigortalı ve asansörlü taşıma konusunda kendimizi sürekli geliştiriyoruz. En önemlisi de söz verdiğimiz gibi zamanında, güvenli ve hassas taşıma gerçekleştiriyoruz” dedi.

‘MÜŞTERİLERİMİZİN İSTEĞİNE GÖRE KURULUMUNU YAPIYORUZ’

AKÜZÜM, sözlerini şöyle sürdürdü; “Asansörlü nakliyat teknolojisi sayesinde hızlı, güvenli ve hesaplı taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Nakliye günü adresinizde bulunan mobilya eşyaların tümü usta marangoz personelimiz tarafından demonte edilip, özel ambalajlama malzemeleri kullanılarak paketlenmektedir. Müşterilerimizin tüm eşyaları toplandıktan sonra yeni adreslerine götürüp müşterilerimizin isteğine göre kurulumunu yapıyoruz. Evini taşıyacak müşterilerimiz Eğerek Meydanı Serdar Genç Caddesi üzerindeki Hammallar Kıraathanesi’ne gelerek, detaylı bilgi sahibi olabilirler ve bize ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

HER YIL YÜZLERCE EV-OFİSİN TAŞINMA İŞİNİ YAPIYOR

NAKLİYE ve taşınma işlerinde tecrübeleri doğrultusunda daima müşterilerine en iyi ve en güvenli hizmeti sağlamakta olan Çetin Evden Eve Taşımacılık, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet veriyor. Taşımacılık konusunda uzun yıllardır kazandığı deneyim ve buna paralel olarak sağlamlaşmış prestij ile faaliyetlerini sürdüren işletme, her yıl yüzlerce ev-ofisin taşınma işini yapıyor. Çetin Evden Eve Taşımacılık, özellikle tayin döneminde birçok memurun ilk tercihi arasında yer alıyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.