SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hicaz Erkek Kuaförü Hükümet Caddesi’nde açıldı

Bu haber 27 Ağustos 2022 - 1:56 'de eklendi.

Torbalı, yeni bir erkek kuaförü kazandı

17 yaşından bu yana mesleğin içinde olan İsa Kaya (36), Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerindeki Burger King yanına erkek kuaförü açtı. Çiçeği burnunda işletmede, açılışa özel tüm işlemlerde yüzde 20 indirim uygulanacak.

HİCAZ Erkek Kuaförü’nün açılışına AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın ve AK Parti’li yöneticiler, CHP İlçe Başkanı Övünç Demir ile partili yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı.

ASLEN Ağrı’lı olan İsa Kaya, öncesinde Ağrı ile İstanbul’da 18 yıl kadar erkek kuaförü işlettiğini ifade etti. Daha sonra Fransa Paris’te 3 yıl çalıştıktan sonra Torbalı’ya geldiğini anlatan Kaya, uygun yer  arayışını tamamladıktan sonra mekanını açtığını belirtti.

HİCAZ Erkek Kuaförü’nde saç ve sakal kesiminin yanı sıra cilt bakımı, ağda, saç ve bıyık boyası yapılacak. Dün dualarla açılan işletmenin sahibi İsa Kaya, tüm Torbalılıları mekanına davet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.