SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

HGS borcu olan aracı sattı, gelen tebligat ile şok oldu!

Bu haber 22 Eylül 2022 - 1:27 'de eklendi.

Sattığı aracına ait kendisinin yediği HGS cezaları, aracı sattıktan sonra 3 ay sonra posta yoluyla kapısına kadar geldi. Mağdur vatandaş duruma tepki gösterdi.

HALİL İnceoğlu adlı vatandaş, 26 Temmuz 2021 ve 11 Eylül 2021 tarihleri arasında toplam 5 defa otobandan ücretsiz geçiş yaptığı için ceza yedi. Haziran 2022 tarihinde ise aracı satan İnceoğlu, 3 ay sonrasında muhtarlığa gelen tebligat ile şaşkına döndü. 5 adet HGS cezası ödemek zorunda olduğunu gören mağdur vatandaş duruma isyan etti.

‘OTOBAN GEÇİŞ HAKKIM OLMASINA RAĞMEN OTOMATİK OLARAK PARAYI ÇEKMEMİŞ’

HALİL İnceoğlu, “Otoban gişelerinden, geçiş hakkım olmasına rağmen ve ücretini plakadan çekeceğini düşündüğüm için 5 defa arka arkaya geçiş yaptım. Sonraki süreçte ise aracımı sattım ve üç ay sonra da elime ulaşan tebligat ile şok oldum. Yazılı tarihlerde kaçak geçiş yaptığımı öne sürerek cezai işlem uygulamışlar” diyerek tepkisini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.