SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Heyecanla beklenen film Kipa Vizyon Sineması’nda gösterime girdi

Bu haber 21 Aralık 2023 - 23:27 'de eklendi.

Merakla beklenen Aquaman ve Kayıp Krallık filmi bugün Torbalı Kipa Vizyon Sinemaları’nda gösterime girdi.

BAŞROLLERİNİ Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard’ın oynadığı film, 2 saat 4 dakika sürüyor. Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), babasının ölümünün intikamını almaktaki saplantılı arayışında yıkıcı bir silahı serbest bırakır. Arthur (Jason Momoa), Atlantis’i,karşı korumak için üvey kardeşi Orm’un (Patrick Wilson) yardımına başvurmak zorundadır.

FİLMİN KONUSU

AQUAMAN ve Kayıp Krallık, dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarabilmek için anlaşmazlıklarını bir kenara bırakıp, güçlerini birleştirmek zorunda olan Aquaman ve Orm’un hikayesini konu ediyor. İlk karşılaşmalarında Aquaman’i yenmeyi başaramayan Black Manta’nin pes etmeye niyeti yoktur. Aquman’dan intikamını almaya kararlı olan Black Manta, onu sonsuza dek alt edebilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Artık daha güçlü olan Black Mantal’in elinde kötücül bir gücü açığa çıkaracak efsanevi Black Trident vardır. Güçlü bir düşmanla karşı karşıya olan Aquman, onu yenebilmek için Atlantis’in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile ittifak kurmaya karar verir. İki üvey kardeş, krallıklarını koruyup, dünyayı büyük bir yıkımdan kurtarmak için bu süreçte anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmak zorundadır.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.