SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Herkes için iyi uyku vakti

Bu haber 27 Nisan 2022 - 2:33 'de eklendi.

Uyku ürünleri konusundaki tecrübesiyle, tüketici nezdinde Türkiye’nin en çok beğenilen markalarında olan Yataş Grup’un yeni markası Puffy şimdi Torbalı’da…

YATAK-baza ve mutfak masa-sandalyesinde 2020 yılından beri Torbalı’da, tüketiciye en iyi hizmeti en iyi fiyatlarla buluşturan Nesta Mobilya, şimdi Yataş Puffy’i ilçe halkı ile buluşturuyor. Yataş’ın ‘Üstün kalite ve şık tasarımlarıyla fiyat-kalite dengesini gözeterek herkes için ulaşılabilir ürün’ mottosuyla yola çıkan Puffy, kısa zamanda tüketiciden tam not almayı başardı.

‘BU GÜÇLÜ MARKAYI TORBALI’YA GETİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ’

NESTA Mobilya yöneticisi Selda Dinler, “Böyle güçlü bir markayı Torbalı’ya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Kıymetli hemşerilerimizi ürünlerimizi deneyimlemek için Kazımdirik Caddesi üzeri Başdaş Market yanındaki mağazamıza bekliyoruz, Torbalı için iyi uyku vakti” diye konuştu.

‘EVLENECEK ÇİFTLER VE YATAKLARINI YENİLEYECEKLER BU FIRSATI KAÇIRMAYIN^’

“EVLENECEK çiftler ve yataklarını yenileyecekler için çok çok avantajlı ‘Dopdolu 9’lu evlilik setleri’ fırsatını kaçırmayın” diye sözlerini sürdüren Dinler, “6.790 TL’den başlayan 9’lu setlerde, yatak, baza, başlık, yorgan, alez ve yastık alezi yer alıyor. Müşterilerimiz de bu cazip fırsatları kaçırmamak ve iyi uyku kalitesine terfi etmek için, Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi No: 82/A adresindeki Puffy mağazamıza bekliyoruz. Torbalı için iyi uyku vakti…” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.