SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Herkes gitti, Pehlivanoğlu kaldı!

Bu haber 17 Kasım 2020 - 8:51 'de eklendi.

6.6 ŞİDDETİNDEKİ İzmir depreminden hasar alan binalar boşaltılıyor. Torbalı Belediye binası ağır hasarlı olduğu gerekçesiyle yıkılmaya başlandı. Depremde ağır hasar alan ve boşaltılan bir diğer bina ise Kazım Dirik Caddesi üzerinde bulunan Pehlivanoğlu binası.

BU binada hizmet veren Torbalı Esnaf Odası, Milliyetçi Hareket Partisi ve esnaflar binayı boşalttı. Ancak binanın altında hizmet veren Pehlivanoğlu, depreme aldırış etmeden hizmet vermeye devam ediyor. Başta kendi çalışanları ve müşterileri olmak üzere çevresine tehlike saçan binanın açık olması vatandaşların da tepkisini çekiyor.

HER an yıkılma tehlikesi bulunan binanın mühürlenmesi gerektiğini belirten çevre sakinleri, Torbalı Belediyesi’nin bu yönde adım atmasını bekliyorlar. Torbalı’da hizmet veren ve depremde ağır hasar alan Gültekin Market bu gerekçe ile mühürlenmişti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.