SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Herkes araçlarının lastiklerini değiştirebilsin diye kampanya başlattı

Bu haber 12 Haziran 2023 - 0:34 'de eklendi.

Ayrancılar’da hizmet veren Filiz Oto Lastik, Torbalı’da alanında uzman firma olarak biliniyor. Ayrancılar’da ‘lastik’ dediğin zaman akla gelen ilk firma olan deneyimli firma, başlattığı kampanya ile kredi kartına peşin fiyatına 8 taksit imkanı sunuyor.

AYRANCILAR Sanayi Sitesi’ndeki 123 Sokak’ta faaliyet gösteren firmanın sahibi Yahya Filiz, “Halkımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Biz de bu ilgiye karşılık başlattığımız kampanya ile herkes eskiyen lastiklerini değiştirebilecek.” diye konuştu.

‘USTALARIMIZ BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK YAPIYOR’

LASSA, Bridgestone, Petlas gibi dünyaca ünlü markalara ait lastik çeşitlerinin bayiliğini yapan Filiz Oto Lastik’in sahibi Yahya Filiz, “Ustalarımız birinci sınıf işçilik yapıyor” dedi. Filiz, ayrıca 2 mobil araçları ile yolda kalan sürücülerin yardımına koştuklarını da belirtti. Ayrancılar kuruluşlu olan 18 yıllık Filiz Oto Lastik, kaliteli hizmetiyle takdir topluyor. Geniş makine parkuru ile dikkat çeken Filiz Oto Lastik’in işletmecisi Yahya Filiz, “Teknolojik ekipmanlarımızla en doğru ve kaliteli hizmeti müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

Firma İletişim Numarası: 0 532 761 32 31

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.