SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Herkes acil’lik oldu!

Bu haber 19 Temmuz 2023 - 23:12 'de eklendi.

Havaların sıcak olmasına rağmen son dönemde yaşanan ishal, kusma, karın ağrısı gibi salgın hastalıklar hastanedeki vakaları arttırdı. 2’si özel olmak üzere 3 tane tam donanımlı hastanenin hizmet verdiği ilçede çok sayıda kişi mesai saatleri dışında acile başvuruyor.

ACİL servislerde özelikle mesai saatlerinden sonra yaşanan yoğunluk, sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Acil servise gelen hastaların özellikle serum ve iğne yapılması ısrarı ise hem doktorların, hem de hastane çalışanlarının işini daha da zora sokuyor. 2’si özel olmak üzere 3 tane tam donanımlı hastanenin hizmet verdiği Torbalı’daki hastanelerin acilleri adfeta dolup taşıyor.

Hasta yoğunluğu üzerine Başhekimlik tarafından hekim ve hemşire sayısı arttırdı. Öte yandan yetkililerden yapılan açıklamada, acil servisin sağlık durumu acil olmayan vatandaşlar tarafından meşgul edilmemesi gerektiği, ilk olarak aile hekimlerine başvurulması gerektiği belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.