SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Her yer kördüğüm

Bu haber 14 Temmuz 2022 - 23:36 'de eklendi.

İlçenin ana caddelerindeki trafik sorunu ara sokaklara da sıçradı. Ertuğrul Mahallesi Kazım Karabekir, Hüseyin Yener caddeleri ve 3070 sokakta yapılan hatalı araç parkı yüzünden trafik devamlı sıkışıyor.

TORBALI’DAKİ trafik ve otopark sorunu gün geçtikçe derinleşerek içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Şehir merkezinin yanı sıra ara sokaklara gelişigüzel park eden araçlar yüzünden yürünmez bir hale gelirken ana yollar da açık otoparklara dönüşmeye başladı.

MİTHATPAŞA, Kazımdirik, İsmet Paşa caddelerinde otoparklar yüzünden neredeyse günün her saatinde trafik sorunu yaşanıyor. Hatta, ara sokaklarda bile düzensiz park nedeniyle sorunlar ortaya çıkıyor. İstatistiklere göre 50 bine yakın aracın bulunduğu Torbalı’da trafik sıkışıkları, araç sürücülerini canından bezdiriyor.

TORBALI’NIN ana caddelerinde trafik her daim allak bullak. Bu keşmekeşin nedeni yol kenarlarındaki sağlı sollu yapılan araç parkı. Kentin en yoğun, en karmaşık caddelerinde hafta içi sabah ve akşam saatlerinde, trafik sıkışıklığı had safhaya ulaşıyor. Alışveriş için gelenler yol kenarlarına araçlarını bırakınca zaten sıkışık olan trafik tamamen duruyor, adım adım bile ilerlemiyor.

ARAPSAÇINA dönen trafik, ilçenin kanayan yarası haline döndü. İlçede doğru düzgün otopark bulunmaması ve bazı sorumsuz araç sahiplerinin arabalarını caddelere gelişigüzel park etmesi, trafik akışını da olumsuz etkiliyor. Torbalı’daki trafik sıkışıklığı gün geçtikçe büyürken, bu sorun ara sokaklara da sıçrıyor. Yollar ve kaldırımlar araçlarla dolunca, bu durum trafik de çarpık durumların yaşanmasına neden oluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.