SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Her Perşembe pazarında açtığı tezgâh büyük ilgi görüyor

Bu haber 24 Ekim 2022 - 7:25 'de eklendi.

15 yıldır İzmir’deki pazarlarda tezgâh açarak tavuk ürünleri satışı yapan Aycanlar Tavukçuluk, kaliteli ürünlerini Torbalı halkına ise Perşembe günleri kapalı pazar yerinde kurulan tezgâhlarında halka ulaştırıyor.

HER Perşembe günleri açtıkları tezgâh yoğun ilgiyle karşılaşırken, lezzetli tavuk ürünleri ise uygun fiyatla müşteriyle buluşuyor.

İZMİR’İN DÖRT BİR YANINDA TEZGAH AÇIYOR

AYCANLAR Tavukçuluk olarak İzmir’de başta Torbalı ve Ayrancılar’da olmak üzere Urla, Ürkmez, Işıkkent, Gümüldür, Kemalpaşa ve Şirinyer’de pazar tezgâhı açtıklarını söyleyen işletmeciler Erdal Aycan ve Tacettin Aycan, “Piyasanın en uygun fiyatı bizde. Kaliteli ürünlerimiz bu yüzden büyük ilgi görüyor” dedi.

NELER SATIYOR?

DENEYİMLİ firmanın satışa sunduğu ürünler arasında piliç, but, göğüs, kanat, pirzola, bonfile, kuşbaşı, ciğer, taşlık ve çorbalık tavuk bulunuyor.

FİRMANIN TAM ADRESİ

TORBALI’DA kurulan Perşembe pazarında Burger King arkası,  CHP binası yanındayız” diye sözlerini sürdüren Tacettin Aycan ile Erdal Aycan, dileyen müşterilerinin kendilerine 0 541 833 75 95 veya 0 532 560 62 07 numaralı telefondan ulaşabileceklerini aktardı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.