SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Her hafta düzenli olarak futbol maçı yapıyorlar

Bu haber 10 Ekim 2023 - 12:37 'de eklendi.

KARAKUYU eski Belde Başkanı Ender Subakan tarafından yapılan ve daha sonra belediyeliğin kapatılmasının ardından kaderine terk edilen Karakuyu Halı Saha, 2015 yılının Mart ayında tekrar hayata döndürülmüştü.

TORBALI Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Karakuyu Hizmet Binası’ndaki ekipler yaptıkları düzenleme ile halı sahayı ve yanında bulunan toprak futbol sahasını spora elverişli hale getirmişti. Karakuyu’lu vatandaşlar düzenli olarak, her hafta halı sahada futbol oynuyorlar.

KEYİFLİ VE SPORTMENCE MAÇLAR OYNANIYOR

HALI sahada spor yapmanın keyfine vardıklarını ve bunu uzun zamandır düzenlediklerini ifade eden Gazi Çalık ve Osman Çakmakçı isimli vatandaşlar, “Her hafta çoğunluğu aynı ama zaman zaman değişen kadrolarla  maç yapıyoruz. Keyiffli ve sportmence maçlar oynanıyor. Hatta rakip olması halinde, Pazar günleri akşam saatlerinde maç da yapabiliriz” şeklinde konuştu.

BELEDİYEDEN IŞIKLANDIRMA TALEBİ

HER hafta futbol maçı yapan Karakuyu’lular sahada aydınlatma sorunun olduğunu ve ışıklandırma yapan lambalardan bazılarının yanmadığını söyleyerek, Torbalı Belediyesi’nden bu konuda taleplerinin olduğunu söylediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.