SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Her hafta bir Yeşilçam filmi

Bu haber 08 Temmuz 2023 - 0:02 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi çok özel bir etkinlik dizisine imza atacak. Her hafta ilçe sakinlerine nostalji tadında saatler yaşatacak olan belediye, nostalji gecelerine dün akşam başladı.

İSMAİL Uygur Kültür Merkezi’nin arkasında bulunan Gazi Çamlığı etkinlik alanında çimlerin üzerinde Yeşilçam’a damga vurmuş Türk filmleri gösterime sunulacak. Her hafta Cuma akşamı saat 21.00’de sırayla Atla Gel Şaban, Yalancı Yarim, Gırgıriye ve Güllü filmleri vatandaşlarla buluşacak.

İLK gösterim dün yapıldı. Filmlerinin gösterileceği nostaljik sinema gecelerinde Torbalı Belediyesi, vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz da ikram ediyor.

KÜLTÜR ve sanat etkinliklerine her zaman önem verdiklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalı Belediyesi olarak kültürel ve sosyal etkinliklere her zaman önemsiyoruz. Bu kapsamda dün akşam başlayan ve dört hafta sürecek olan nostalji gecelerinde birbirinden güzel Yeşilçam filmlerini sizlerle buluşturacağız. Bu güzel etkinliğimize tüm Torbalı Halkını bekliyoruz” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.