SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Her gün 10 bin ekmek ilçe sakinlerine ulaşıyor

Bu haber 16 Kasım 2023 - 13:29 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in girişimleri ile ilçede 5 bölgeye kurulan Halk Ekmek’e, ilçe sakinleri de yoğun talep gösteriyor. Satışların iki katına çıktığı Torbalı’da her gün yaklaşık 10 bin ekmek satılıyor

İZMİR Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli’de bulunan üretim fabrikasında seri üretime devam eden Halk Ekmek geçtiğimiz aylarda Ayrancılar’dan sonra Torbalı Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmet vermeye başlamıştı. Bölge halkının talebi sonrası geçtiğimiz haftalarda Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in girişimleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki mahallemize daha Halk Ekmek Büfesi konuldu. Ekmeğin 7 liraya çıkmasıyla birlikte alım gücü daha da düşen dar gelirli vatandaşların imdadına yetişen Başkan Tekin’in talebi sonrası Muratbey Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’ne Halk Ekmek büfeleri kurularak satışlar devam ediyor.

HASTALARA ÖZEL GLÜTENSİZ EKMEK

TORBALI’DA 5 bölgede satışlar devam ederken, her gün 10 bine yakın ekmek ilçe sakinlerine ulaştırılıyor. Bu sayının önümüzdeki süreçte daha da artması beklenirken, ilçe sakinleri ise Halk Ekmek sayısının artmasından dolayı oldukça memnun. İlçedeki fırınlarda satılan ekmeklerde 2 lira daha uyguna satış yapan Halk Ekmek, vatandaşın da tasarruf etmesini sağlıyor. Saat 16:00 olmadan tükenen ekmekler sabah ve öğlen saatlerinde iki defa üretim fabrikasından satılmak üzere ilçeye getiriliyor. Tasarrufun yanı sıra belirli günlerde hastalara özel glütensiz ekmek satışlarının da yapıldığı Halk Ekmek, vatandaşın derdine de derman ediyor. Halk Ekmek’ten alışveriş yaptıklarını söyleyen Ahmet Taşdemir, “Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. İlçemizde de sayıları her geçen gün artıyor. Herkes bu durumdan memnun. Her şeyin ateş pahası olduğu günümüzde ekmeği çok uygun fiyata alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.