SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Her bütçeye uygun mobilya satışı yapıyorlar

Bu haber 25 Aralık 2022 - 1:20 'de eklendi.

10 yıldır Barış Yapı Sitesi civarında hizmet veren Berat Mobilya adres değiştirdi. Cumhuriyet Mahallesi Haluk Alpsü Bulvarı üzeri Pınarkent yanındaki devasa mekânda yeniden faaliyetine devam eden Berat Mobilya, çeyiz paketi ve özel ölçülü ürünleri ile fark yaratmaya devam edecek.

ÇIRAKLIĞINDAN bu yana yaklaşık 30 yıldır meslekte olan Mustafa Cırık ve babası Yılmaz Cırık tarafından işletilen Berat Moblilya, Haluk Alpsü Bulvarı üzerindeki yeni adresine taşındı. İmalatını Karabağlar’da yapan ve Torbalı’da da satışını gerçekleştirdiği yatak odası, yemek odası, genç odası, yatak-baza-başlık grupları, masa-sandalye ve aksesuar ürünleri ile fark yaratan işletme, faaliyetlerini yeni adresinde sürdürmeye devam edecek.

İKİ KATLI 700 METREKARELİK DEVASA TEHŞHİR ALANINA SAHİP

İŞLETMECİ Mustafa Cırık, iki katlı ve yaklaşık 700 metrekarelik alanıyla büyük bir teşhir alanına sahip olduklarını söyleyerek, “Her bütçeye uygun ürünlerimiz mevcuttur. ‘Siz isteyin, biz yapalım’ sloganıyla çıktığımız bu yolda hem hazır ürünlerin satış ını hem de özel ölçülü ürünlerin üretim-montajını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca çeyiz paketimiz de metvut. Ürünlerimiz hakkında bilgi almak isteyenler bizi 0 545 574 96 29 numaralı telefondan arayabilir veya adresimize gelerek ürünlerimizi görebilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.