SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hem serbest zamanda çalışın, hem de limitsiz kazanç sahibi olun

Bu haber 12 Şubat 2023 - 21:46 'de eklendi.

Torbalı Remax Hit’in 27 yaşındaki genç broker’ı Muhammed Polat, emlakçılık sektörünün özellikle ilçemizde geleceği olan bir meslek olduğunu; bu işin, hem serbest zaman aralıklarında çalışma fırsatı, hem de limitsiz kazanç imkanı sunduğunu söyledi.

5 YILDIR gayrimenkul sektöründe aktif olarak bulunan Polat, Remax’a gelen genç veya orta yaşlı her yeni danışmana gerek özel gerek genel eğitimlerin yanında bir takım promosyonlar da verdiklerinin altını çizerek, ‘Remax’ta kariyer sahibi olmak çok kolay. İster emekli olun ister genç ya da henüz bir meslekte uzmanlasamamış olun fark etmez. Torbalı gibi bir ucundan diğer ucuna 42 kilometre uzunluğa sahip ilçede aldığınız eğitimlerle gayrimenkul danışmanlığı yapmanın, birçok fırsat yakalamanın şansını yakalayın’ dedi.

‘İLK REKLAM ÇALIŞMALARI REMAX OFİSİMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAK’

YENİ danışmanlarına verdikleri promosyonlardan bahseden Muhammed Polat, ‘Kartvizit, ilk afişleri gibi reklam çalışmaları Remax ofisi tarafından karşılanacak. Çalışmaya başladıklarında aylık olarak belirlenen hedeflere ulaştıklarında ise; hem işine katkı sunacak hem sosyal hayatlarında keyifli vakit geçirecekleri birbirinden farklı hediyelerle buluşacaklar’ diye konuştu.

‘SERMAYEYİ DERT ETMEDEN HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİTME İMKANI SUNUYORUZ’

TORBALI Remax Hit Ofisi ortağı olan Muhammed Polat, sözlerini şöyle sonlandırdı; ‘Özellikle girişimci ruhlu gençlere, sermayeyi dert etmeden hayallerinin peşinden gitme imkanı sunuyor olacağız. Bu işi yapabileceğini düşünen genç veya yetişkin, emekli fark etmeksizin herkesi Alpkent Mahallesi Cemali Tuncel Bulvarı üzerindeki ofisimize bekliyoruz’ şeklinde konuştu. Remax Hit Torbalı İletişim:

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.