SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hem lezzetli hem uygun fiyatlı bu baklavalara ilgi bir hayli fazla!

Bu haber 13 Aralık 2023 - 0:43 'de eklendi.

Hem lezzetiyle hem de fiyatıyla damaklarda iz bırakacak olan Zaferoğlu Baklavaları Torbalı Mahallesi’nde hizmete girdi. Ayşe Yekebağcı adlı bayan girişimci tarafından açılan mekan kısa sürede büyük ilgi görmeyi başardı.

TORBALI’DA yiyebileceğiniz en lezzetli ve en uygun fiyatlı baklavaları satışa sunan işletmeci Ayşe Yekebağcı, “Bir kez ürünlerimizden tadan müşteri, sonrasında bir daha mutlaka geliyor” dedi. Açılışa özel düzenledikleri kampanya ile de adından söz ettirecek olan Zaferoğlu Baklavaları’nda cevizli baklava 100 TL -125 TL arasında, cevizli soğuk baklava 150 TL, fıstıklı soğuk baklava 175 TL, fıstıklı baklava ise 130 TL – 225 TL arasında satışa sunuluyor.

‘İDDİALIYIZ’

“BU fiyata bu bölgede bu kadar lezzetli baklava bulamazsınız. Amacımız her eve baklava girmesidir” diye konuşan Yekebağcı, herkesin baklava yemesinin hakkı olduğunu ve çok iddialı olduklarını söyleyerek, “Tüm Torbalı halkını lezzetli ve kampanyalı ürünlerden almaları için mekanlarına beklediklerini ifade etti. İletişim: 0 505 268 22 81

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.