SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Helvacı’da ‘telefon direği’ sorunu çözüm bekliyor, yoksa ev yıkılacak!

Bu haber 13 Mart 2021 - 8:59 'de eklendi.

HELVACI Mahallesi 6290 Sokak’ta yer alan telefon direği yüzünden dönemeyen araçlar Sergül Aydemir’e ait eve çarpıyor. Tüm uğraşlarına rağmen direği bir türlü yerinden kaldırtamayan Aydemir, bir gün evinin yıkılmasından korkuyor. 47 yaşındaki Sergül Aydemir, evinin yıkılmasından endişe ederken, her gün yüzlerce aracın geçtiği yolda yaşanan sıkıntı ise bir türlü çözülemiyor. Aydemir, “Yetkililer artık sesimizi duysun ve gereğini yapsın” şeklinde açıklamada bulundu.

İLLA Kİ ÖLMEMİZ Mİ GEREKİYOR?

AYDEMİR; “Evimizin dibinde bulunan telefon direğinden çok rahatsız oluyoruz. Türk Telekom’a dilekçe yazmamıza rağmen ve defalarca şubeye gitmeme rağmen çözüme ulaşamadık. Evimize defalarca araba vurdu, her vuruşunda ilgili kuruma gittim. Yetkililer benimle görüşmedi, yetkili bulamadım. Çok mağduruz! İlla evimizin içine bir araba mı girmeli veya birimiz ölmesi mi gerekiyor? Aile olarak çok zor durumdayız, yetkililer duysun!” diye konuştu.

Yolun Dağtekke’ye ulaşım güzergahında bulunduğunu ve şifalı sudan almak için her gün yüzlerce aracın geçtiğini anlatan Sergül Aydemir, yaşanan sıkıntıya bir an evvel çözüm bulunmasını istedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.