SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hekim-sen grev kararı aldı, bugün hastanede grev var

Bu haber 11 Temmuz 2023 - 1:13 'de eklendi.

Hekim-Sen’in aldığı karar nedeniyle Torbalı Devlet Hastanesi’nde hizmet veren doktorlar bugün iş bırakacak. Doktorlar, hasta kabul etmeyecek. Greve, 5 sağlık sendikası daha destek verecek

BİR süredir özlük hakları için mücadele veren sağlık çalışanları, taleplerinin kabul edilmemesi nedeniyle belirli aralıklarla iş bırakma eylemlerine devam ediyorlar. Bu kapsamda Torbalı Devlet Hastanesi’nde hizmet veren doktorlar da Hekim-Sen’in aldığı karar doğrultusunda bugün iş bırakacak.

ZAM taleplerinin yetersiz kalması nedeniyle iş bırakacaklarını açıklayan Hekim-Sen’in, yaptığı iş bırakma çağrısına 5 farklı sağlık sendikasının daha olumlu yanıt verdiği ve yarınki greve iştirak edeceklerini açıkladıkları öğrenildi.

TORBALI’DA ve Türkiye genelinde gerçekleşecek eylem nedeniyle Hekim-Sen’e bağlı hekimler acil durumlar dışında, poliklinik hizmeti vermeyecek ve ameliyatlara girmeyecek. Bu nedenle bugün randevusu olan hastaların durumlarını gözden geçirmeleri istendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.