SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

6 ayda tam 36 kilo verdi

Bu haber 15 Temmuz 2021 - 5:35 'de eklendi.

Torbalılı 25 yaşındaki Melike Yol, ‘aralıklı oruç diyeti’yle 6 ayda tam 36 kilo verdi. Aşırı kilolu olması ve rahat hareket edemeyen Yol, “Hayatımın en güzel yılları diyebileceğim bir yaşta, yani 24 yaşında tam 100 kiloydum. Çevremden bu konuda eleştiri de alıyordum ve dayanamayıp karar verdim ve bu yola çıktım. Ameliyatsız, diyetisyensiz 6 ayda 36 kilo vermeyi başardım. Hedefim ise 55 kilo olmak, sonrasında kilo vermeyi durduracağım” şeklinde konuştu. Kurduğu @istedimbasardim adlı instagram sayfasından her gün ne yediğini ve gün içinde neler yaptığını anlatan Yol, bunları da takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

‘GÜNDE 2 ÖĞÜN BESLENDİM’

Evli ve 2 çocuk annesi olan Melike Yol, günde 2 öğün beslendiğini söyledi. Özel diyetle kısa sürede fiziğini forma sokarak, hızla kilo verdiğini anlatan Melike Yol, kilo mücadelesine nasıl yaptığını şöyle anlattı: “24 yaşında 2 çocuk annesiyim. iki doğum yapmış olmama bağladım hep kilolarımı ama git gide önünü alamaz bir hale geldi bu artık. Kilolarım, bedenen ve ruhen beni çok yormaya başladı. Artık dur demenin vakti geldiğini düşündüğüm her an pes ettim ve en son tartıda gördüğüm rakam beni şok etmişti. Çok kararlı bir şekilde 2 Ocak’ta bu yolculuğuma başladım” diye konuştu.

‘VÜCUDUMUN ALMASI GEREKEN KALORİYİ BİLEREK BESLENİYORUM’

“Beslenme ilk önce yaptığım şey, beslenme düzenim değişti. Sabahları yediğim pasta ve böreklerin yerine, yumurta aldı, peynir aldı. Akşamları yedigim hamur işleri yerine, sebzeler aldı. Porsiyonlarım önceden koca koca tabaktayken, şimdi ise vücudumun alması gereken kaloriyi bilerek besleniyorum. Sağlıklı beslenme ve sporla 6 ay gibi kısa sürede 36 kilo verdim. Hayatımda kilolarım gittikten sonra bütün yaşam şeklim değişti, yolda yürüyemeyen ben, merdiven çıkamayan ben, şimdi işe yürümek için hareket için can atıyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.