SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Head Chef Restaurant’ta ‘çiğ-pişmiş balık’ satılmaya başlandı

Bu haber 25 Şubat 2021 - 22:35 'de eklendi.

Metropolis Bulvarı üzerindeki Kasap Durağı’nda hizmet veren Head Chef Restaurant, balık satmaya başladı. Mekandan balık alacak müşterilerine, ister pişmiş ister çiğ olarak satış yapan restaurant, ayrıca işletme önüne kurduğu tezgahta ekmek arası balık satışı da yapıyor.

MESLEK deneyimine Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları bölümünü okuyarak başlayan işletmeci Dilaver Şahin, Kıbrıs’ta birçok otelde çalıştıktan sonra İtalya, Dubai ve Maldivler’de meslek hayatını aşçılık yaparak sürdürmüş ve bir süre önce de Torbalı’da restaurant açmıştı. Gördüğü büyük ilgi ile konsept geliştiren Şahin, mevcut menünün yanı sıra şimdi de günlük-taze ‘balık’ satışı yapmaya başladı.

EVLERE SERVİS İMKANI DA VAR

DİLEYEN müşterilerine kg olarak çiğ balık satan Şahin, isteyen müşterilerine de pişirip paketini teslim ediyor. Ev ve işyerlerine de servis imkanı olan Head Chef Restaurant, Alpkent ve Torbalı Mahallesi’nde de balık sektöründe fark yaratmayı hedefliyor.

EKMEK ARASI BALIK 10 TL

HEAD Chef Restaurant önüne kurulan tezgahta da ‘ekmek arası balık’ satışı yapan Dilaver Şahin, “Daha bir haftadır balık-ekmek satmamıza rağmen büyük ilgi var. Pandemi yasakları olduğu için ekmek arası paketini alan müşterilerimiz diledikleri yere götürüp, sıcak sıcak yemeğini yiyebiliyor.” dedi.  Yarım ekmek arası balığın fiyatı ise sadece 10 TL…

Paket Servis: 0 (850) 202 68 60 – 0552 708 11 02

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.