SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hayvan ve hayvansal ürün nakli yapan araçlar denetleniyor

Bu haber 17 Mart 2023 - 23:15 'de eklendi.

Gıda Tarım ve Hyavancılık İlçe Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ekipleri ve güvenlik güçleri tarafından; yurt içinde canlı hayvan ve hayvansal ürün nakli yapan araçların denetimi için yol kontrollerini sıkılaştırdı

TORBALI’DA şap hastalığının önlenmesi amacıyla polis ve Tarım Müdürlüğü ekipleri ilçegenelinde denetimlere devam ediyor. Son günlerde Türkiye’de görülen ve Torbalı’da da önlemlerin arttırıldığı dönemde güvenlik güçleri ekipleri de geniş güvenlik önlemleri alıyor.

KARNELERİYLE BİRLİKTE KONTROLDEN GEÇİRİYOR

TÜM ilçe, ve köy giriş ve çıkışlarında denetimlere başlayan polis ve jandarma ekipleri, hiçbir olumsuzluğa geçit vermiyor. Özellikle hayvan taşımacılığı yapan araçlara yönelik geniş çaplı denetim yapan ekipler, şap hastalığının yayılmasını önlemek maksadıyla araçları ve içinde bulunan hayvanları karneleriyle birlikte kontrolden geçiriyor.

‘ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ’

GIDA Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ndenyapılan açıklamada, “Hayvandan hayvana bulaşıcı olan şap hastalığının yayılmasını önlemek amacıyla kontrol ve denetim faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.