SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hayvan sevkiyatında kurallara uyun!

Bu haber 28 Ağustos 2023 - 13:12 'de eklendi.

 

Torbalı’da kurallara uyulmadan yapılan hayvan sevkiyatına izin verilmiyor. Yetkililer, vatandaşlardan kurallara uygun olarak sevkiyat yapmalarını istedi.

KULAK küpesi olmayan hayvanların satışından alımına kadar birçok sınırlandırma bulunuyor. Torbalı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkilileri, kaçak hayvancılığa karşı vatandaşları uyardı. Kulak küpesi olmayan hayvanların alım, satım ve nakliyesinin yasak olduğunu anlatan yetkililer, hayvancılıkla uğraşan vatandaşların bu kurala uymalarını istedi. Kulak küpesinin yanı sıra bu hayvanların pasaport ve sevk belgesinin de zorunlu olduğunu ifade eden yetkililer, bu belgeler olmadan hayvan alıp-taşıyan kişilerin hayvan kaçakçılığı suçu işlemiş sayılacağını ifade ederek, bu suçun ağır cezalar verdiğini söyledi.

AĞIR PARA CEZALARI

GIDA Tarım ve Hayvancılık yönetmeliğine göre her hayvanın kulak küpesinin olması gerektiğini belirten yetkililer, polis, jandarma ve ilçe müdürlükleri tarafından hayvan kaçakçılığına karşı etkin bir mücadele yürütüldüğünü söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.