SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hayvan nakilleri için yetkilendirme yapıldı

Bu haber 18 Ocak 2024 - 22:18 'de eklendi.

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Nakliyeci Yetki Belgesi, Sürücü Yeterlilik Belgesi ve Bakıcı Yeterlilik Belgesi için müracaatta bulunan nakliyeci sürücü ve bakıcılara kurs düzenlendi.

TOPLANTI salonunda Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği gereğince, Nakliyecilere Yetki Belgesi, Sürücülere Yeterlilik Belgesi ve Bakıcılara Bakıcı Yeterlilik Belgesi için müracaatta bulunan nakliyeci sürücü ve bakıcılara kurs verilerek akabinde sınav düzenlendi.

DÜZENLENEN eğitim ve sınav sonrası Torbalı’dan Nakliyeci Yetki Belgesi, Sürücü Yeterlilik Belgesi ve Bakıcı Yeterlilik Belgesi almaya hak kazananlara belgeleri düzenlendi.

YAPILAN açıklamada; “Söz konusu belgeleri almayanların hayvan nakli için zorunlu olan veteriner sağlık raporu almasının mümkün olmayacağını, araçları kullanamayacağı ve bakıcılık yapmasının mümkün olmayacağını belirtti. Bu sebeplerle söz konusu belgelerin alınmasının önemli olduğu ve eğitimlere katılım sağlayarak belgelerini alanlara belgeleri hayırlı olsun”” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.