SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hayırseverlerin bağışları Türkiye ve 40 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

İDDEF, 2021 Ramazan yardım faaliyetleri çerçevesinde yüz binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştı. Hayırseverlerin kumanya paketleri; zekat, fitre, fidye, iftar ve bayramlık kıyafet bağışları 40 ülke 150 bölgede eğitim gören ilim talebeleri ile ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Bu haber 14 Mayıs 2021 - 14:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), ‘İyilik Seninle’ sloganıyla gerçekleştirdiği 2021 Ramazan yardım faaliyetleri çerçevesinde yüz binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştı. Ramazan çalışmaları kapsamında yardım bekleyen yardıma muhtaç kimselere umut olan İDDEF, dünyanın farklı coğrafyalarındaki mazlum ve mağdur kimselerin yüzünü güldürdü. İDDEF, hayırseverlerin kumanya paketlerini; zekat, fitre, fidye, iftar ve bayramlık kıyafet bağışlarını Türkiye ile Afrika, Asya, Orta Doğu ve Balkanlar’daki 40 ülke 150 bölgede eğitim gören ilim talebeleri ile ihtiyaç sahiplerine teslim etti.Yapılan açıklamada, “İDDEF olarak, bu Ramazan ‘İyilik Seninle’ sloganıyla 40 ülke 150 bölgede gerçekleştirdiğimiz Ramazan 2021 çalışmalarıyla gerçek ihtiyaç sahibi ailelerimize ve ilim tahsil eden talebelerimize ulaştık. 4 kıta, 7 iklim 40 ülkede kardeşliğe el uzatıp iyiliğe dokunduk ve Ramazan’ı birlikte paylaştık. ‘İyilik seninle beraber her yerde’ anlayışıyla çıktığımız Ramazan yolculuğunda ülkelere giden ekiplerimiz, yerel görevlilerimiz ve hocalarımız hayırseverlerin yardımlarını teslim ettik. Bu kapsamda 40 ülke 150 bölgede 51 bin 270 bin aileye kumanya yardımı yaparken, 398 bin 850 kişiye ise iftar verdik. Bağışçılarımızın emanetlerini mazlum ve mağdur ülkelerdeki kardeşlerimize ulaştırarak ümmet coğrafyasına iyilik taşıyarak 58 bin kişiye zekat, fitre ve fidye bağışları teslim ettik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da medreselerde eğitim alan talebelere, yetim ve muhtaç çocuklara bayramlık kıyafet hediye ederek bayramın sevincini yaşattık” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN