SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Haydi Torkos… BAL’a çok az yolumuz kaldı

Bu haber 24 Ocak 2023 - 1:53 'de eklendi.

Torbalıspor evinde ağırladığı Yeşilyurtspor’u Eren ve Durmuş’un golleriyle 2-0 yendi. Aldığı bu sonuçla Bölgesel Amatör Lig yolunda avantajını sürdüren Torkos, haftaya oynayacağı Karabağlar FK maçından da 3 puanla ayrılırsa adını play-off’lara yazdıracak

İZMİR Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig, 4’üncü Grup’ta mücadele eden ilçe temsilcimiz Torbalıspor, dün 7 Eylül Stadı’nda Yeşilyurtspor’u ağırladı. Rakibini, Eren ve Durmuş ile bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden Torkos, Bölgesel Amatör Lig hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

EKİBİMİZ, KARABAĞLAR FK’YA KONUK OLACAK

ÖNÜMÜZDEKİ Pazar günü son maçların oynanacağı İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig’de Karabağlar FK’ya konuk olacak olan Torkos, bu maçtan da 3 puan çıkarırsa adını play-off’lara yazdıracak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.