SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Haydi Hamdi, Torbalı seninle

Bu haber 01 Temmuz 2022 - 2:40 'de eklendi.

Dövüş sporlarında Torbalı’nın gururu olan Hamdi Kuzgun, İran’da kemer maçına çıkacak.

TORBALILI dövüşçü, 18 Temmuz’da Irak Süleymaniye’de kemer maçına çıkacak. Düzenlenecek olan gecede Kuzgun, Mojtaba Sadeghı ile kozlarını paylaşacak. Gece için hazırlıklarını sürdüren Kuzgun, “Dövüş̧ festivalinin özel bir gecesinde CFLCAGE’de çıkacağım kemer maçında ülkemizi temsil edeceğim. Bu büyük geceye davet edilmek benim için bir onurdur. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar” ifadelerinde bulundu.

SPOR salonlarında belli metotlarla çalışarak vücutlarını geliştiren sporcular Torbalı’dan ülke genelinde düzenlenen yarışmalara katılıyor. Her yıl yurt dışında ve ülke içinde düzenlenen genellikle vücut geliştirme alandaki yarışmalara Torbalı’daki başarılı sporcular da katılıyor.

İLÇEDE fitness vücut geliştirme sporunun dışında savunma sanatları ve Winchun, Boks, Karate, MMA, Muay Tai ve Kick Boks  dallarında önemli ilerleme kaydet sporcular bulunuyor. İlçede başarılı sporculardan birisi olan Hamdi Kuzgun da yeni maçı için gün sayıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.