SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hayati Muhtar’ın çabası Kuşçuburun’a altyapı getirecek

Bu haber 05 Temmuz 2023 - 1:41 'de eklendi.

Kuşçuburun Mahallesi’nin yıllardır eksikliğini çektiği kanalizasyon sıkıntısı bir türlü çözüme ulaşmıyordu. Kuşçuburun Muhtarı Hayati Ateş’in çabası ve ısrarlı yayınlarımız sonrası nihayet sonuca ulaşıldı. Müjdeli haberi Muhtar Ateş verirken, çalışmaların en kısa sürede başlayacağını duyurdu.

TORBALI’DAKİ 60 mahallede zaman zaman ortaya çıkan alt yapı sorunları bölgede yaşayanlara rahatsızlık veriyor. Kanalizasyon, su boruları ve diğer alt yapı koşullarındaki sıkıntılar ekipler tarafından düzeltilerek ortadan kaldırılıyor. Altyapının hiç oluşturulmadığı bölgeler içinde projeler hazırlanarak sorunlara çözüm aranıyor. Mahalle sakinlerinin şikayetlerine rağmen alt yapı sıkıntıları konusunda herhangi bir çalışmanın yapılmadığı yerlerde vatandaşlar büyük sorun yaşıyor. Kanalizasyon alt yapısı olmayan Kuşçuburun Mahallesi sakinleri de yıllardır aynı dertle uğraşıyor.

YILLARDIR ÇİLE ÇEKİYORDU

TORBALI’NIN eski yerleşim yerlerinden olan Kuşçuburun Mahallesi’nde bu zamana kadar hiçbir şekilde kanalizasyon alt yapısı yapılmadı. Mahallede yaşayanlar durumu ilgili kurumlara bildirmelerine karşın bir sonuç alamayınca evlerinin bahçelerine kanalizasyon atıkları için kuyular yaptırmak zorunda kalıyordu. Kanalizasyon kuyularının dolması halinde vidanjör ile boşaltılıyor. Muhtar Hayati Ateş’in hem kendi çabası hem de yerel gazeteler aracılığıyla sesini duyurması sonuç getirdi. Müjdeli haberi Muhtar Ateş sosyal medya hesabından suyurdu.

MUHTAR MÜJDELİ HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ateş, “Göreve geldiğimiz günden bugüne uğraş verdiğimiz ve en çok eleştiri aldığımız konuların başında olan mahallemizin alt yapı sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Biz bu sorunun hep takipçisi olduk, görüşmelerimizi hiç aksatmadık, her toplantıda – her platformda sorunu dile getirdik. Ve en son geçen ay Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’le yaptığımız görüşmeden sonra artık sonuca geldik. Sadece arazisinden geçeceğimiz 4 arsa sahibinden alacağımız izinin ardından önümüzdeki ay ihaleye çıkıp çalışmalara başlıyoruz. Böylece mahallemiz tarihinin en büyük sorunlarından biri olan alt yapı sorununu çözüme kavuşturuyoruz!” açıklamalarına yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.