SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hatalı basım 50 TL’yi satışa çıkardı

Bu haber 29 Eylül 2021 - 18:42 'de eklendi.

Torbalılı Gökhan Akgün, eline geçen hatalı basım 50 TL’yi satışa çıkardı

Akgün’ün elinde bulunan 50 TL’lik Banknot, diğer paralardan farklılığıyla dikkati çekiyor. Paranın ön yüz sağ üst köşesinde ‘50’ yazması gerekirken, basım hatasından dolayı sadece ‘5’ yazıyor. Akgün, bankamatikten çektiğim maaşımı sayarken, arasında bulunan farklı para dikkatimi çekti. Yaptığım araştırma neticesinde bu paranın nadir olduğunu öğrendim” şeklinde konuştu.

HATALI PARAYI SATIŞA ÇIKARDI

Gökhan Akgün, bu tür hatalı basılan paralara koleksiyonerlerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek, “Basım hatası olan 50 TL’yi internet sitelerinden ve televizyonlardan daha önce görmüştüm. Ve bu paranın koleksiyonerler tarafından ilgi gördüğünü tahmin ettim. Birkaç arkadaşımla görüşmem neticesinde yüksek fiyatlara alıcı bulunabileceğini bana söylediler. Para koleksiyoncuları ve bu para ile ilgilenenlerin, 0543 655 30 98 numaralı telefondan benimle iletişime geçmelerini istiyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.