SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hastaneye gidecekler dikkat… Sağlıkçılar o tarihlerde iş bırakıyor!

Bu haber 28 Temmuz 2023 - 12:28 'de eklendi.

Yan yana gelen 21 hekim ve sağlık çalışanları sendikaları ve konfederasyonları birleşerek Sağlık ve Sosyal Hizmet Birlik ve Mücadele (SABİM) Platformu’nu kurdu. Platform 1-2 Ağustos tarihinde ülke genelinde iş bırakma kararı aldı. İş bırakma eylemi Torbalı’da da uygulanacak.

GEÇTİĞİMİZ günlerde 21 tane hekimler ve sağlık çalışanları sendikaları ve konfederasyonu yan yana gelerek ortak talepler doğrultusunda Sağlık ve Sosyal Hizmet Birlik ve Mücadele (SABİM) Platformu’nu kurdu.

PLATFORM, ortak basın açıklamasının ardından birlikte yürüteceklerini ilk faaliyetlerini bildirdi. Sağlık çalışanları olarak 1-2 Ağustos tarihlerinde ülke genelinde ortak iş bırakma eylemine gideceklerini kamuoyu ile paylaştılar.

‘TİS TALEBİ ÜZERİNDEN İŞ BIRAKACAĞIZ’

YETKİLİLER, sağlıkçıların iş bırakmasına dair süreci şu sözlerle anlattı: “Mutabakat metnimiz açıklandı. TİS süreci geldi. Buna yönelik açıklamalarımız olacak. 1-2 Ağustos tarihlerinde SABİM olarak tüm Türkiye’de iş bırakacağız. İlk elden böyle bir talebimiz var. TİS talebimiz üzerinden bir ortaklaşmamız var.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.