SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hastaneye gidecekler dikkat! Doktorlar greve gidiyor

Bu haber 10 Ocak 2023 - 23:37 'de eklendi.

Şiddet, MHRS sayıları ve mobbing nedeniyle Torbalı’da Hekimsen’e bağlı hekimler 12 Ocak 2023 tarihinde iş bırakma eylemi yapacaklar.

TORBALI’DA Hekimsen’e bağlı hekimler, mobbing, MHRS  sayıları ve şiddet nedeniyle 12 Ocak 2023 Perşembe günü (yarın) iş bırakma eylemi gerçekleştirecek.

Son günlerde doktorlara hasta ve hasta yakınları tarafından yapılan şiddet eylemleri, hastane yönetimleri tarafından bazı hekimlere uygulanan mobbing ve MHRS randevu sistemindeki artan muayene sayıları nedeniyle Hekimsen eylem kararı aldı.

ZAMAN zaman eylemlere imza attıkları bilinen Hekimsen bu çıkışıyla12 Ocak Perşembe günü bir iş bırakma eylemine daha imza atmaya hazırlanıyor.  Torbalı’da ve Türkiye genelinde gerçekleşecek eylem nedeniyle Hekimsen’e bağlı hekimler acil durumlar dışında 12 Ocak Perşembe günü poliklinik hizmeti vermeyecek.

AMELİYATLARA girmeyecek.  Bu nedenle o gün randevusu olan hastaların durumlarını gözden geçirmeleri istendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.