SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hastanede ‘iletişim becerileri semineri’ düzenlendi

Bu haber 24 Temmuz 2022 - 23:45 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi konferans salonunda Başhekimim Dr. Miraç Çavdar ve diğer yöneticilerin de katılımıyla, psikolog Ahmet Konya tarafından ‘iletişim becerileri semineri’ düzenlendi

SEMİNERDE katılımcılara; etkili iletişim becerileri, empati yapma, iletişimin hasta ve çalışan memnuniyetindeki etkisi, hasta ile doğru iletişim kurma ve hastaların psikolojik durumunun da göz önünde bulundurularak nasıl davranılması gerektiği konularında bilgiler verildi.

SEMİNERDE ayrıca uygulamalı eğitimler verilerek, aynı olayın farklı insanlar tarafından farklı algılanabileceği, hastane ortamında hasta ve yakınları ile iletişim esnasında buna dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.

SEMİNER sonunda Başhekim Çavdar, yoğun katılımla gerçekleşen bu eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkili bir iletişimin sağlık alanındaki, öneminin tartışılmaz bir gerçek olduğuna değindi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.