SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hastanede iki yeni doktor hasta kabulüne başladı

Bu haber 07 Şubat 2024 - 23:31 'de eklendi.

Son görevlendirmelerle birlikte Torbalı Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde yaşanan hekim sorunu iki yeni doktorun Torbalı’ya atanmasıyla çözüldü

TORBALI’DA başarılı bir şekilde görev yapan kadın doğum uzmanlarımızdan ikisinin tayini çıkmıştı. Yaptığı başarılı operasyonlarla bilinen Op. Dr. Serhat Sarıkaya ve aynı zamanda Torbalı Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olan Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. K.Güven Özmen’in  İzmir Şehir Hastanesine ataması yapılmasından sonra ilçede bu polikliniklerde aksaklıklar yaşanması üzerine hastane yönetiminin de girişimleriyle ilçeye yeni atamalar yapıldı.

BAŞARILI HEKİMLERİN İLÇEDE MESAİYE BAŞLAMASI SEVİNDİRDİ

BİR süre konuk doktorların hizmet vererek, ilçede yoğunluğu önlenen bu polikliniklere iki yeni doktor atandı.  Uzm. Dr. Gülsüm Damla Önal Erdemir ve adın Uzm. Dr .Feyza Akman Torbalı Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde hizmet vermeye başladı. İki başarılı hekimin ilçede mesaiye başlaması, hastaları sevindirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.