SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hastane üst geçidi ‘yürüyen merdiven’ olsun!

Bu haber 03 Mart 2022 - 0:20 'de eklendi.

İzmir’in en hızlı büyüyen ve gelişen ilçeleri arasında ilk sıralarda yer alan 201 bin nüfusa sahip olan Torbalı’da bulunan ve vatandaşın sıklıkla kullandığı hastane üst geçidinin yürüyen merdivene dönüştürülmesi isteniyor!

SAĞLIK Bakanlığınca Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığına yaptırılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nin geçtiğimiz yıllarda hizmete girmesinin ardından hasta ve hasta yakınlarının hastaneye erişim feryadını işiten Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, ulaşımı daha da kolaylaştırmak adına harekete geçmiş ve D-550 İzmir Aydın Karayolu üzerine inşa edilen yaya üst geçidiyle birlikte bir nebze de olsun bölgeyi rahatlığa kavuşturmuştu. Ancak vatandaş bu duruma tepki gösteriyor, çünkü onlarca merdiveni çıkmak zorunda kalan hasta veya hasta yakınları büyük zorluk yaşıyor.

ÜSTGEÇİDİN başta engelliler olmak üzere yaşlılar, hamileler, kalp hastalığı olanlar ve çocukların ulaşım haklarını ellerinden alıyor.

HAREKET kısıtlılığına sahip kişilerin üst geçidi kullanmakta bir hayli zorlandığını ve bu nedenle de büyük zorluk yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, çözüm yolu bulunmasını ve yürüyen merdiven yapılmasını istediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.