SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hastane karşısındaki labirent üst geçit, vatandaşı canından bezdirdi

Bu haber 19 Haziran 2022 - 0:58 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nin çevresinde bulunan üst geçitler vatandaşı canından bezdirdi. Labirenti andıran üst geçitler yaşlıların ve hastaların hastaneye ulaşımlarını zorlaştırırken, ışıklı yaya geçidi veya yürüyen merdiven yapılması için yapılan girişimler sonuçsuz kaldı

TORBALI-Bayındır yolu üzerindeki yolda yer alan ve insanların kullandığı geçidin kapatılmasıyla yolun karşısına geçmek isteyenlere üst geçidi kullanmaya başladı. Hastaneye gelen yaşlılar ve hastalar tarafından kullanılan üst geçitteki yürüme alanı herkes tarafından tepki çekiyor. Hastaların üst geçidi kullanırken zorluk yaşadığı gözlemlendi.

HASTANEYE gelenler ve çevredeki esnaf yaşadıkları sıkıntıyı anlatmak amacıyla imza toplamaya başladı. Şuana kadar yüzlerce imza toplanmasına rağmen her hangi bir girişim de bulunulmaması vatandaşları çileden çıkardı. Toplanan imzalarla birlikte Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığından demir korkuluklarla kapatılan alana yaya geçidi ve sadece yayaların kullanımına açık trafik lambası talep edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.