SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hasan Sak’tan Tugay ve Demir’e destek

Bu haber 03 Şubat 2024 - 22:09 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay’ın da katılımı ile gerçekleşen mitinge, CHP Belediye Meclis Üyesi aday adayı Hasan Sak da katılarak destek verdi.

CHP Torbalı İlçe Başkanlığı önünde gerçekleşen mitinge katılan Sak, İzmir’de Cemil Tugay ile, Torbalı’da da Övünç Demir ile seçimi kazanacaklarını söyledi.

SAK, “KAZANAN CHP OLACAK”

Özellikle dağ köylerinde oldukça sevilen Hasan Sak, “Bizler Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını en yükseklere çıkarmak bizler için görevdir, vazifedir. Bizler de bugün bu bilinçle, birlik ve beraberlik içerisinde Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Cemil Tugay ve Torbalı Belediye Başkan adayımız sayın Övünç Demir’in yanındayız. 31 Mart’ta kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak, kazanan Torbalı olacak” dedi.

DAĞ KÖYLERİNDEN SAK’A BÜYÜK DESTEK

Dağ köylerinin sözü geçen ve sevilen isimlerinden olan Hasan Sak miting alanına dağ köyleri muhtarları ile beraber geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesi aday adayı Hasan Sak, kendisine destek veren yüzlerce kişiyle beraber mitinge katıldı. Dolmuşlarla miting alanına gelen Sak’a partililerin ilgisi de yoğun oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.