SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hasan Sak, meclise neden aday olduğunu açıkladı

Bu haber 11 Şubat 2024 - 23:52 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye meclis üyesi aday adayı olan Hasan Sak, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda bir açıklama yapan Sak, neden meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı.

CHP Belediye Meclis Üyesi Hasan Sak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Gençlerin, kadınların, çocukların yönetimde söz sahibi olması için, Torbalı’da sosyal demokrasiyi tamamen hissettirmek için, halk için ve halka yürümek için Torbalı Belediye Meclis üyesi aday adayıyım” dedi

‘RABBİM BİZLERİ UTANDIRMASIN’

SEÇİM maratonunun hızla devam ettiğini hatırlatarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin evlatları olarak bu maratonda deneyiminden aldığı enerji ile meclis üyeliğine aday olduğunu söyledi. Hasan Sak, “Yol ve dava arkadaşlarıma emekleri için bir kez daha sonsuz şükranlarımız sunuyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri utandırmasın.”

DAĞ KÖYLERİNİN TEMSİLCİSİ

KENDİSİNİ dağ köylerinin temsilcisi olarak yorumlayan ve köylerde ciddi bir karşılığının da bulunduğunu anlatan Sak, “Dağ köylerinden bugüne kadar hiç temsilci olmadı. Hep ova köylerinden meclis üyesi oluyor, neden dağ köylerinden bir temsilci olmasın? Neden listeye alınmıyor? Madem sosyal demokratız, bunu gösterelim! Taktir yönetimidir…” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.