SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hasan Sak meclise aday oldu

Bu haber 30 Kasım 2023 - 0:29 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen esnaflarından Hasan Sak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye meclis üyesi adayı oldu.

ÖZELLİKLE dağ ve orman köylerinde ciddi bir oy potansiyeline sahip olan Sak, belediye meclis üyesi olarak Torbalı’ya hizmet etmek istiyor. Adaylık dosyasını CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat’a teslim eden Sak, başvuru sonrası yaptığı açıklamada, “Torbalı’ya için, birlik ve beraberlik için ben de varım, Torbalı’mıza ve partimize hayırlı olsun” dedi.

CHP’NİN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN

CUMHURİYET Halk Partili kimliği ile bilinen Hasan Sak, “Bugüne kadar destek verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nde birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz için bu yola çıktım. Torbalı’nın huzuru, refahı ve mutluluğu için el ele, gönül gönüle Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yürümemiz lazım. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak, kazanan Torbalı olacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.