SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hasan Sak hayır lokması döktürdü

Bu haber 07 Şubat 2024 - 8:51 'de eklendi.

Kahramanmaraş depreminin yıl dönümü ve Miraç Kandili sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesi aday adayı Hasan Sak, parti binası önünde hayır lokması döktürdü.

VATANDAŞLARA lokma ikramında bulunan Sak, yayınladığı mesajda depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, geride kalanlara da sabır diledi. Sak, Miraç Kandili sebebiyle de tüm Torbalı halkının kandilini kutladı.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİ UNUTMADI

DAĞ köylerinin desteğini arkasında alarak 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye meclisine talip olan Torbalı’nın sevilen esnaflarından Hasan Sak, yine örnek bir davranışa imza attı. 6 Şubat depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı unutmayan Sak, parti binası önünde hayır lokması döktürdü. Sak, “Geçtiğimiz yıl gerçekleşen depremde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yine Miraç Kandili sebebiyle başta İslam alemi olmak üzere tüm hemşehrilerimizin kandilini tebrik ediyorum. Başta Filistin olmak üzere tüm Türk ve İslam coğrafyasına barış, huzur ve kardeşlik diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.