SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hangi model araç alırsanız alın oto ekspertiz yaptırın!

Bu haber 06 Eylül 2023 - 12:37 'de eklendi.

Günümüzde en hızlı sektörler arasında araç ikinci el piyasası yer alıyor. Yeni bir araç alacağınız zaman dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Aracın hasar durumu, değişen durumu ve boya durumu konusunda mutlaka bir rapor alınması gerekir. Çünkü aldığınız araçta herhangi bir şekilde sorun mevcut ise bu size maddi açıdan sorun oluşturacaktır. Bunun için aracınızı almadan önce gerekli testleri yaptırmanız yararınıza olacaktır.

BU konuda Torbalı’da iki şubesiyle hizmet veren Torbalı Oto Ekspertiz firmasının sahibi Mehmet Kazıcı, aldığımız aracınızın gerekli olan kontrollerini mutlaka yaptırmanız gerektiğini söyledi.

BAĞIMSIZ OTO EKSPERTİZ HİZMETİ

EKSPERTİZ hizmetini almanın araç için önem taşıdğını anlatan Kazıcı, “Ayrıca bu hizmetten sonra araçta herhangi bir sorun var ise satıcı ile görüşebilir ve araç alımından vazgeçebilirsiniz. Biz, Torbalı Oto Expertiz olarak, aracın tüm ayrıntılarına bakıyoruz. Bu hizmet içeriği alanında uzman bir ekibimiz tarafından kontrollü bir şekilde yapılır. Aracın yağ kaçaklarından diğer ayrıntılarına kadar bakılarak geniş bir rapor hazırlanır. Bu rapor neticesinde araçta oluşan arızalar müşteriye bildirilir. Bu raporda yapılan tüm işlemler ayrıntılı olarak görülür. Ayrıca araçta değişen parçalar da bu raporda belirtilir. Hangi parçaların boyalı olup olmadığı da size rapor şekilde sunulur” dedi.

HER ARAÇ İÇİN EKSPERTİZ HİZMETİ ALINIR MI?

MARKA ve modele bakılmaksızın tüm araçlar için ekspertiz hizmeti alınabildiğini anlatan Mehmet Kazıcı, “Ekspertiz raporu olan araç daha güvenilir olarak satışa sunulur. Bundan dolayı herhangi bir sorun olmadan aracı alabilirsiniz. İkinci el araç alacağınız zaman mutlaka aracın gerekli olan kontrollerini yaptırmanız yararınıza olacaktır. Çünkü aracı satacağınız zamanda ilgili raporları karşı taraf sizden isteyecektir. Bundan dolayı sektör içerisinde kaliteli hizmet veren kurumları seçerek alacağınız aracı detaylı olarak kontrol ettirmeniz gerekir” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.