SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hanet’in kampanyası yarın bitecek… Yetişen alıyor!

Bu haber 21 Ocak 2023 - 0:23 'de eklendi.

Üçüncü yılına merhaba diyen Torbalı Mahallesi’nin deneyimli kasabı Hanet, yıldönümü nedeniyle müthiş bir kampanya başlattı. Deneyimli firma, Cumartesi (bugün) ve Pazar günü tüm ürünlerde indirim uygulayacak.

KAMPANYA kapsamında tüm ürünlerde yapılacak indirimde 150 TL’den başlayan fiyatlarla satış yapılacak. Dün başlayan ve yarın sona erecek indirim serüveninin büyük ilgi görmesi bekleniyor. 155 metrekare büyüklüğe sahip mekanı büyüttüklerini ve genişlettiklerini ifade eden işletmeci Kadir Balıtatlı, aynı zamanda mangalda et-köfte çeşitleriyle birlikte restoran olarak hizmete devam ettiklerini anlattı.

‘ALMADIM, DUYMADIM’ DEMEYİN!

  1. YILLARINA özel, hafta sonu uygulanacak indirimden faydalanmak isteyen tüm Torbalı halkını beklediklerini söyleyen Kadir Balıtatlı, “150 TL’den başlayan fiyatlarla satış yapacağız. Almadım kaçırdım demeyin, üzülürsünüz. Tüm halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HİZMET ALANININ YANI SIRA MENÜYÜ DE GENİŞLETTİ

SADECE fiziki mekânı değil menüyü de genişlettiklerini anlatan Balıtatlı, “Tüm et ve et ürünlerinin yanı sıra menümüze yörük keşkeği, meze çeşitleri, kuzu tandır, hamburger, sucuk ekmek, köfte ekmek ve adana-urfa da ekledik. Her geçen gün hem hizmet hem satış kapasitemizi genişletip, büyütüyoruz” dedi. Hanet Adres: Başdaş Sokağı – Hanet İletişim: 0 542 449 25 15

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.