SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hançer, Ülkü Ocakları bayrağını Çetin’e devretti

Bu haber 15 Ekim 2021 - 20:33 'de eklendi.

Pancar İlköğretim Okulu’nun Müdürü Murat Çetin, Torbalı Ülkü Ocakları başkanlığına atandı. Öğrencilerine bugüne kadar milliyetçilik, vatan sevgisi aşılayan çalışmalarda bulunan Çetin daha önceden ise mevcut başkan Zekeriya Hançer’in yardımcılığını yapıyordu

TORBALI Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi yaşandı. Zekeriya Hançer’in yerine Ülkü Ocakları Başkanlığına Murat Çetin atandı. Devir teslim törenine MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar’da katıldı. Görev tesliminin ardından bir açıklama yapan Zekeriya Hançer, “6 yıla yakın bir zamandır sürdürmekte olduğum Torbalı Ülkü Ocakları Başkanlığı görevimi Murat Çetin reisime devretmiş bulunmaktayım.

GÖREV sürem boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. İnsanız şaşarız, beşeriz, bilip bilmeden kırdığımız ve üzdüğümüz kardeşlerimiz varsa affola. Bugüne kadar yapmış olduğumuz güzel işler, doğrular sizlerin, yanlışlar, günahlar şahsımındır. Bizden yana bir hak varsa helal olsun. Varsa sizde haklarınızı helal ediniz. Emanetleri hiç kaybolmayan Allah’a emanet olun. Sağlıcakla kalın” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.